https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/206272-1376a693075f0d483e96eedcf6b81376b4cdac49/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Fabelmans (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Fabelmans

12
151 minuten 02-02-2023

Filmposter The Fabelmans

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy Fabelman (Gabriel Labelle; The Predator, American Gigolo serie) ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (viervoudig Academy Award® genomineerde Michelle Williams). Sammy's vader (Paul Dano; The Batman, There Will Be Blood) daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

Regisseur The Fabelmans

Steven Spielberg

Schrijvers The Fabelmans

Steven Spielberg

Tony Kushner

Cast The Fabelmans

Gabriel LaBelle
Julia Butters
Michelle Williams
Paul Dano
Seth Rogen

Filmagenda van The Fabelmans

The Fabelmans

Wil jij weten waar The Fabelmans op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Fabelmans draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Fabelmans informatie

Benieuwd waar The Fabelmans over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Fabelmans. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Fabelmans al heeft ontvangen.

The Fabelmans trailer

Benieuwd of The Fabelmans iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Fabelmans jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Fabelmans kunt kijken!