https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216619-59ba91e9c3865f119cfd9d0edf187ce45002d675/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Fall Guy (2024)

12
Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een stuntman een vermiste filmster opsporen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.

The Fall Guy

12
126 minuten 25-04-2024

Filmposter The Fall Guy

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een stuntman een vermiste filmster opsporen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.

Oud-stuntman David Leitch, regisseur van de blockbusters Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en producent van John Wick, Nobody en Violent Night, presenteert met The Fall Guy zijn meest persoonlijke film tot nu toe. Deze hilarische en spectaculaire actiethriller met een echte sterrencast is een ode aan actiefilms en de hardwerkende, ondergewaardeerde mensen die ze mogelijk maken. Colt Seavers, gespeeld door de voor een Oscar® genomineerde Ryan Gosling (Barbie, La La Land, Drive), is een door de wol geverfde stuntman die een jaar geleden om fysieke en mentale redenen uit het wereldje is gestapt. Maar hij zal toch weer in actie moeten komen als de ster van een grote Hollywood-productie vermist wordt, een film die bovendien geregisseerd wordt door zijn ex Jody Moreno, gespeeld door Golden Globe-winnaar Emily Blunt (Oppenheimer, A Quiet Place-films, Sicario). Terwijl de meedogenloze producent (Emmy-winnaar Hannah Waddingham; Ted Lasso) de vermissing van hoofdrolspeler Tom Ryder (Golden Globe-winnaar Aaron Taylor-Johnson; Bullet Train) voor de studio en de pers geheim probeert te houden, voert Colt de meest waanzinnige stunts uit om Jody weer voor zich te winnen – wat nog niet bepaald wil lukken. Maar de verdwijning van de filmster wordt steeds mysterieuzer en Colt raakt verstrikt in een duister, misdadig intrige, waardoor hij het grootste gevaar uit zijn stuntcarrière zal moeten trotseren. The Fall Guy is geïnspireerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 80. Winston Duke (Black Panther-franchise) en de voor een Oscar® genomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) zijn ook in de film te zien. Het scenario van The Fall Guy is geschreven door Drew Pearce, scenarist van Hobbs & Shaw. De film is geproduceerd door Kelly McCormick (Bullet Train, Nobody, Atomic Blonde) en David Leitch namens hun bedrijf 87North, Ryan Gosling en Guymon Casady (Game of Thrones, Steve Jobs en uitvoerend producent van de nog te verschijnen serie Ripley) namens Entertainment 360. De uitvoerend producenten zijn Drew Pearce, Geoff Shaevitz van Entertainment 360 en Glen A. Larson, de man achter de oorspronkelijke tv-serie.

Bekijk het aanbod van The Fall Guy

The Fall Guy The Fall Guy The Fall Guy The Fall Guy The Fall Guy
Filmposter Filmposter The Fall Guy

Regisseur The Fall Guy

David Leitch

Schrijvers The Fall Guy

Drew Pearce

Cast The Fall Guy

Emily Blunt
Ryan Gosling

Filmagenda van The Fall Guy

The Fall Guy

Wil jij weten waar The Fall Guy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Fall Guy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Fall Guy informatie

Benieuwd waar The Fall Guy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Fall Guy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Fall Guy al heeft ontvangen.

The Fall Guy trailer

Benieuwd of The Fall Guy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Fall Guy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Fall Guy kunt kijken!