The Farewell

The Farewell

100 minuten 21-11-2019
Metacritic: 89,1
Rotten Tomatoes 99
Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang (Touch, Posthumous) een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.

Geregisseerd door

Lulu Wang

Schrijvers

Lulu Wang

Cast

Tzi Ma
Awkwafina
Gil Perez-Abraham
Shuzhen Zhao
X Mayo
Hong Lu

Bioscoopagenda van The Farewell

The Farewell

Wil jij weten waar The Farewell op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Farewell draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Farewell informatie

Benieuwd waar The Farewell over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Farewell. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Farewell al heeft ontvangen.

The Farewell trailer

Benieuwd of The Farewell iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Farewell jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Farewell kunt kijken!