The Forest

The Forest is een beklemmende horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji.

The Forest

109 minuten Horror 2016
MovieMeter: 3,12
The Forest is een beklemmende horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji.

Een nieuwe leraar arriveert in een kleine stad in het landelijke Thailand. Hij was monnik en heeft zopas het kloosterleven vaarwel gezegd. Hij heeft nu een baan bij de plaatselijke school en onderneemt een zoektocht om het leven buiten het klooster te ontdekken. Hij helpt een meisje dat wordt gepest in zijn klas. Zowel de leraar als het meisje worden met de uitdagingen en de wreedheden van de echte wereld geconfronteerd. Het meisje trekt zich terug in een fantasiewereld, en vindt troost in een betoverd bos bij een vreemde mysteieuze wilde jongen die daar woont.

Geregisseerd door

Paul Spurrier

Jason Zada

Schrijvers

Paul Spurrier

Cast

Vithaya Pansringarm
Yukiyoshi Ozawa
Eoin Macken
Natalie Dormer
Taylor Kinney
Natpatson Lhakkum
Tanapol Kamkunkam
Thidarat Kongkaew

Bioscoopagenda van The Forest

The Forest

Wil jij weten waar The Forest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Forest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Forest informatie

Benieuwd waar The Forest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Forest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Forest al heeft ontvangen.

The Forest trailer

Benieuwd of The Forest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Forest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Forest kunt kijken!