The Forest

The Forest is een beklemmende horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji.

The Forest

94 minuten Horror 17-03-2016
MovieMeter: 3,12
Rotten Tomatoes 10
The Forest is een beklemmende horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji.

The Forest is een beklemmende horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji. In dit prachtige gebied gaat de jonge Amerikaanse Sara op zoek naar haar tweelingzus, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Iedereen heeft Sara gewaarschuwd dat ze ‘op het pad’ moet blijven, maar daar trekt ze zich niets van aan; ze is vastbesloten erachter te komen wat er met haar zus is gebeurd. Al gauw ontdekt ze dat de bossen het domein zijn van de gekwelde zielen van overledenen. En de confrontaties met deze doden worden steeds angstaanjagender...

Geregisseerd door

Paul Spurrier

Jason Zada

Schrijvers

Paul Spurrier

Cast

Vithaya Pansringarm
Yukiyoshi Ozawa
Eoin Macken
Natalie Dormer
Taylor Kinney
Natpatson Lhakkum
Tanapol Kamkunkam
Thidarat Kongkaew

Bioscoopagenda van The Forest

The Forest

Wil jij weten waar The Forest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Forest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Forest informatie

Benieuwd waar The Forest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Forest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Forest al heeft ontvangen.

The Forest trailer

Benieuwd of The Forest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Forest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Forest kunt kijken!