https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185019-4990666de70830c3444ac29fd06b794d5c4e596b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Gold Rush (2021)

6 Angst Geweld
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Gold Rush

6 Angst Geweld
72 minuten Drama, Komedie, Familie, Avontuur 14-10-2021

Recensies The Gold Rush

MovieMeter: 3,51
Rotten Tomatoes 100

Filmposter The Gold Rush

De Little Tramp zoekt zijn geluk in de goudmijnen van Klondike. Als een zware sneeuwstorm dreigt, zoekt hij onderdak en schuilt met de crimineel Black Larson en de goedgezinde Big Jim McKay in een verlaten hut. De mannen krijgen honger en zijn gedwongen te eten wat er te eten valt. Terwijl Chaplin aan zijn schoen kauwt, overweegt iemand anders een moord te plegen om zijn honger te stillen. In deze wondere wereld waar schoenveters op spaghetti lijken en broodjes balletschoenen worden, verandert alchemist Chaplin goud in poëzie. The Gold Rush werd allereerst uitgebracht in 1925. Na de heruitbreng in 1942, werd de film in 1943 genomineerd voor twee Oscars.
The Gold Rush
Filmposter Filmposter The Gold Rush

Regisseur The Gold Rush

Charles Chaplin

Schrijvers The Gold Rush

Charles Chaplin

Cast The Gold Rush

Charles Chaplin
Mack Swain
Tom Murray
Malcolm Waite
Georgia Hale
Henry Bergman

Filmagenda van The Gold Rush

The Gold Rush

Wil jij weten waar The Gold Rush op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Gold Rush draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Gold Rush informatie

Benieuwd waar The Gold Rush over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Gold Rush. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Gold Rush al heeft ontvangen.

The Gold Rush trailer

Benieuwd of The Gold Rush iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Gold Rush jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Gold Rush kunt kijken!