The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN (2021)

The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

102 minuten 08-05-2021
Vier samen met ons het Beethoven-jaar met deze geweldige serie documentaires over de grootste componisten aller tijden. In search of Haydn is onderdeel van deze documentaire serie 'The Great Composers'. In Search of Haydn is de 3e film in deze serie. Vier jaar lang reisde de bekroonde Phil Grabsky de wereld rond in zijn zoektocht om het leven en de muziek van Haydn bloot te leggen. De beste muzikanten voeren zijn muziek uit, waaronder Leif Ove Andsnes, Daniel Barenboim, Ronald Brautigam en het Orkest van de 18e Eeuw. Grappig, hartverscheurend, inspirerend – deze film is de eerste die de ware aard van deze opmerkelijke en nog steeds zeer geliefde componist echt toont.Regisseur Phil Grabsky heeft vier jaar lang de hele wereld rondgereisd in zijn zoektocht naar het leven en de muziek van een van de grootste componisten aller tijden: Haydn. Alle documentaires zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Regisseur The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

Onbekend

Schrijvers The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

Onbekend

Cast The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

Onbekend

Filmagenda van The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN

Wil jij weten waar The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN informatie

Benieuwd waar The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN al heeft ontvangen.

The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN trailer

Benieuwd of The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Great Composers: IN SEARCH OF HAYDN kunt kijken!