The Hummingbird Project


Bekijk trailer

The Hummingbird Project

111 minuten Drama 21-03-2019
Metacritic: 58,1
MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 57
De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie op de beurs en de miljoenen binnen zullen stromen. Voor het zover is moet Vincent een logistieke nachtmerrie op zien te lossen want de lijn moet dwars door bergketens, meren en privéland gaan lopen. De investeerders maken zich grote zorgen maar Vincent bluft keer op keer hun zorgen weg. Ondertussen heeft Anton nog niet helemaal uitgevogeld hoe hij de kabelverbinding snel genoeg kan krijgen. De druk om te slagen is immens en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek). Een meedogenloze handelaar die er alles aan doet om het tweetal te slim af te zijn. Maar Vincent en Anton zijn vastbesloten om letterlijk dwars door Amerika te boren en hun krankzinnige plan ten koste van alles te voltooien.

Geregisseerd door

Kim Nguyen

Schrijvers

Kim Nguyen

Cast

Jesse Eisenberg
Salma Hayek
Alexander Skarsgård
Michael Mando

Bioscoopagenda van The Hummingbird Project

Helaas draait The Hummingbird Project niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-03-2019.

The Hummingbird Project

Wil jij weten waar The Hummingbird Project op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Hummingbird Project draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Hummingbird Project informatie

Benieuwd waar The Hummingbird Project over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Hummingbird Project. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Hummingbird Project al heeft ontvangen.

The Hummingbird Project trailer

Benieuwd of The Hummingbird Project iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Hummingbird Project jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Hummingbird Project kunt kijken!