The Hurricane (1999)

12 Geweld Grof taalgebruik

The Hurricane

12 Geweld Grof taalgebruik
146 minuten Drama, Sport, Biografisch 1999

Recensies The Hurricane

Metacritic: 74,1
MovieMeter: 3,72
Rotten Tomatoes 83

Filmposter The Hurricane

In een bar schieten twee mannen zonder aanleiding drie bezoekers dood en vluchten. Een foute agent die de Amerikaanse held Rubin 'Hurricane' Carter al haat sinds hij klein was, arresteert de bokser op verdenking van de moorden. The Hurricane is onschuldig, maar hij heeft geen schijn van kans in de rechtszaal: hij gaat levenslang de gevangenis in. Duizenden mensen eisen zijn vrijlating, maar niets helpt. Na jaren onschuldig achter de tralies en met alle hoop vervlogen, komt een jongen in actie voor zijn vrijlating.
Filmposter Filmposter The Hurricane

Regisseur The Hurricane

Norman Jewison

Schrijvers The Hurricane

Armyan Bernstein

Dan Gordon

Rubin 'Hurricane' Carter

Sam Chaiton

Terry Swinton

Cast The Hurricane

Deborah Kara Unger
Denzel Washington
John Hannah
Liev Schreiber
Vicellous Shannon

Filmagenda van The Hurricane

The Hurricane

Wil jij weten waar The Hurricane op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Hurricane draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Hurricane informatie

Benieuwd waar The Hurricane over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Hurricane. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Hurricane al heeft ontvangen.

The Hurricane trailer

Benieuwd of The Hurricane iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Hurricane jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Hurricane kunt kijken!