https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/206242-b4ad2448ff8d47bc011e7dcebc33d44231840ee7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Inspection (2023)

12
Wanneer een jonge zwarte homoseksuele man bij de mariniers gaat, vindt hij onverwachts kameraadschap.

The Inspection

12
95 minuten 23-02-2023

Filmposter The Inspection

Wanneer een jonge zwarte homoseksuele man bij de mariniers gaat, vindt hij onverwachts kameraadschap.

Ellis, een jonge, homoseksuele zwarte man, heeft een slechte band met zijn moeder, die niets met hem te maken wil hebben. Met weinig hoop voor de toekomst besluit hij om zich bij de mariniers aan te sluiten. Vechtend tegen de diepgewortelde vooroordelen en de slopende basistraining, vindt hij onverwachts kameraadschap, kracht en steun in deze gemeenschap.Zijn nieuwe gevoel van verbondenheid heeft grote invloed op zijn identiteit en zal hem voor altijd veranderen. Regisseur Elegance Bratton baseerde zijn debuutfilm op gebeurtenissen uit zijn eigen leven.

Bekijk het aanbod van The Inspection

Regisseur The Inspection

Elegance Bratton

Schrijvers The Inspection

Onbekend

Cast The Inspection

Gabrielle Union
McCaul Lombardi
Jeremy Pope
Bokeem Woodbine
Aaron Dominguez

The Inspection

Wil jij weten waar The Inspection op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Inspection draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Inspection informatie

Benieuwd waar The Inspection over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Inspection. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Inspection al heeft ontvangen.

The Inspection trailer

Benieuwd of The Inspection iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Inspection jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Inspection kunt kijken!