https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211889-1c01c16dafd63a3763385c097d3e36c83b1b892b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) (2023)

12
Onheilspellende hedendaagse morality tale toont de onmacht van een vader die niet voldoet aan het beeld dat de samenleving heeft van een man.

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

12
96 minuten 06-07-2023

Filmposter The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Onheilspellende hedendaagse morality tale toont de onmacht van een vader die niet voldoet aan het beeld dat de samenleving heeft van een man.

Uit angst voor de apocalyps gaat een verzekeringsagent het bos in voor een solo-jachtexperiment. Onheilspellende hedendaagse morality tale toont de onmacht van een vader die niet voldoet aan het beeld dat de samenleving heeft van een man. Verzekeringsagent Joe vraagt zich af of hij eigenlijk wel voor zijn gezin kan zorgen als zich een ramp zou voltrekken. Om voor zichzelf te bewijzen dat hij heus wel wat in zijn mars heeft, leent Joe de jachtuitrusting van zijn maat. Hij gaat het bos in om een hert te vangen, maar in plaats van de trekker over te halen, raakt hij in tweestrijd. Joe wordt vervolgens verteerd door zijn onmacht als man en probeert genoegdoening te vinden – tevergeefs. Na The Killing of Two Lovers duiken schrijver/regisseur Robert Machoian en acteur Clayne Crawford opnieuw in de wereld van de mannelijkheid – een doolhof zo blijkt. Hun mannen voelen zich een beetje verloren en vinden het moeilijk om hun plaats in de samenleving te vinden. Het uitgeklede scenario roept een sluimerend onbehagen op, vakkundig ondersteund door een onheilspellende soundscape en Oscar Ignacio Jiménez's opmerkelijke vierkante kadrering in 4:3-ratio.

Bekijk het aanbod van The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)
Filmposter Filmposter The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Regisseur The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Robert Machoian

Schrijvers The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Onbekend

Cast The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Jordana Brewster
Clayne Crawford
Colt Crawford

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased)

Wil jij weten waar The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) informatie

Benieuwd waar The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) al heeft ontvangen.

The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) trailer

Benieuwd of The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Integrity of Joseph Chambers (Previously Unreleased) kunt kijken!