https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216755-35d684a346be3cc1955fcdbc471ef3138fd99fbd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Iron Claw (2024)

12
The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich.

The Iron Claw

12
133 minuten Misdaad, Crime 15-02-2024

Recensies The Iron Claw

Filmposter The Iron Claw

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich.

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich. Onder leiding van het bewind van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het show-worstelen in de jaren tachtig. Hoewel het hen in de ring voor de wind gaat, lijkt er een buiten de ring een ware ‘Von Erich-vloek’ te heersen, en wordt de weg naar eeuwige roem omgeven door ondraaglijke persoonlijke tragedies. ’The Iron Claw’ is een hartverscheurende familieverhaal over (giftige) mannelijkheid, de competitieve drang om de top te bereiken en het uiteenvallen van dromen. De ensemble cast bestaat onder andere uit Zac Efron ('The Greatest Showman', ‘Baywatch'), Jeremy Allen White ('The Bear') en Harris Dickinson ('Triangle of Sadness'), die allen een enorme fysieke transformatie ondergingen voor hun rol. Andere rollen worden vervuld door Holt McCallany ('Sully', The Ice Road’) en en Lily James ('Baby Driver', 'What’s Love Got to Do With It?’), en de regie is in handen van Sean Durkin ('The Nest', 'Martha Marcy May Marlene’).

Bekijk het aanbod van The Iron Claw

Regisseurs The Iron Claw

James W. Horne

Sean Durkin

Schrijvers The Iron Claw

Basil Dickey

George H. Plympton

Jesse Duffy

Charles R. Condon

Jack Stanley

Arthur Stringer

Cast The Iron Claw

Charles Quigley
Forrest Taylor
Joyce Bryant
Walter Sande
Zac Efron
Lily James
Jeremy Allen White
Harris Dickinson
Holt McCallany
Maura Tierney

Filmagenda van The Iron Claw

The Iron Claw

Wil jij weten waar The Iron Claw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Iron Claw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Iron Claw informatie

Benieuwd waar The Iron Claw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Iron Claw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Iron Claw al heeft ontvangen.

The Iron Claw trailer

Benieuwd of The Iron Claw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Iron Claw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Iron Claw kunt kijken!