The Keep

The Keep

96 minuten Horror, Actie 1982
Metacritic: 34,1
MovieMeter: 2,85
Rotten Tomatoes 40
Een groep Nazi's krijgt de opdracht om een oud en mysterieus fort in een Roemeens gebergte te bewaken. Een van hen bevrijdt per ongeluk de kwade kracht die zat verborgen in de oude muren van het fort. Een mysterieuze vreemdeling uit Griekenland voelt dit aan en vertrekt naar het fort om de kwade kracht te stoppen.

Geregisseerd door

Michael Mann

Schrijvers

Michael Mann

F. Paul Wilson

Cast

Scott Glenn
Ian McKellen
Jürgen Prochnow
Alberta Watson
Robert Prosky

Bioscoopagenda van The Keep

Helaas draait The Keep niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1982.

The Keep

Wil jij weten waar The Keep op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Keep draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Keep informatie

Benieuwd waar The Keep over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Keep. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Keep al heeft ontvangen.

The Keep trailer

Benieuwd of The Keep iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Keep jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Keep kunt kijken!