https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128193-c78fa6deb4c305090b92ce2b584af3248523cf3c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Kill Team (2019)

16
Wanneer Andrew zijn nieuwe sergeant ontmoet, is hij meteen in de ban van hem. Zijn bewondering voor de man krijgt echter een deuk nadat een Afghaanse boer gedood is onder vreemde omstandigheden.

Bekijk trailer

The Kill Team

16
87 minuten Drama 31-10-2019

Recensies The Kill Team

Metacritic: 60,1
Rotten Tomatoes 70

Filmposter The Kill Team

Wanneer Andrew zijn nieuwe sergeant ontmoet, is hij meteen in de ban van hem. Zijn bewondering voor de man krijgt echter een deuk nadat een Afghaanse boer gedood is onder vreemde omstandigheden.

Andrew Briggman (Nat Wolff) is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks (Alexander Skarsgård). Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen - maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt. The Kill Team is een urgent en explosief van één van de donkerste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger, geschreven en geregisseerd door Dan Krauss en gebaseerd op de gebeurtenissen waarop zijn gelijknamige, prijswinnende documentaire van 2013 is geïnspireerd.

Regisseur The Kill Team

Dan Krauss

Schrijvers The Kill Team

Dan Krauss

Cast The Kill Team

Rob Morrow
Alexander Skarsgård
Nat Wolff
Adam Long
Osy Ikhile
Brian Marc
Jonathan Whitesell
Anna Francolini
Oliver Ritchie

Filmagenda van The Kill Team

Filmagenda deze week Deze week Week 28

The Kill Team draait helaas niet in de bioscoop

The Kill Team

Wil jij weten waar The Kill Team op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Kill Team draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Kill Team informatie

Benieuwd waar The Kill Team over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Kill Team. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Kill Team al heeft ontvangen.

The Kill Team trailer

Benieuwd of The Kill Team iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Kill Team jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Kill Team kunt kijken!