https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128000-b4e7325067a5de45cbfc295442fe38692b5cea97/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Kitchen (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar® genomineerde scenariste van Straight Outta Compton.

Bekijk trailer

The Kitchen

16 Geweld Grof taalgebruik
103 minuten Actie 26-09-2019

Recensies The Kitchen

Metacritic: 35,1
MovieMeter: 2,79
Rotten Tomatoes 23

Filmposter The Kitchen

The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar® genomineerde scenariste van Straight Outta Compton.

New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell’s Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen. “The Kitchen”, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar® genomineerde scenariste van “Straight Outta Compton”. Daarnaast zijn er rollen voor Domhnall Gleeson (“Star Wars: The Last Jedi”), James Badge Dale (“Only the Brave”), Brian d’Arcy James (“Spotlight”), Margo Martindale (de tv-serie “The Americans”), Oscar®winnaar Common (“Selma”, “Marshall”), Bill Camp (“Vice”); Jeremy Bobb (“Marshall”), E.J. Bonilla (tv-serie “The Long Road Home”), Wayne Duvall (“Prisoners”), Annabella Sciorra (tv-serie “Daredevil”) en Myk Watford (HBO’s “True Detective”). Berloff’s scenario is gebaseerd op de door Ollie Masters en Ming Doyle gemaakte comics voor DC Vertigo. De film is geproduceerd door meervoudig Oscar®winnaar Michael de Luca, (“Captain Phillips”, “Moneyball”, “The Social Network”) en Marcus Viscidi (“Rampage”). Uitvoerend producenten zijn Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth, Elishia Holmes en Adam Schlagman. Het creatieve team achter de schermen bestaat onder meer uit cameraregisseur Maryse Alberti (“Creed”), productiedesigner Shane Valentino (“Straight Outta Compto”’), de voor een Oscar® genomineerde editor Christopher Tellefsen (“Moneyball”, “A Quiet Place”) en kostuumdesigner Sarah Edwards (“Ocean’s 8”, Showtime’s “Billions”). De muziek werd gecomponeerd door Bryce Dessner. De film is grotendeels gefilmd op locatie in de beroemde wijk Hell’s Kitchen in New York. New Line Cinema presenteert, in samenwerking met BRON Creative, een Michael De Luca productie, “The Kitchen”.

Regisseur The Kitchen

Andrea Berloff

Schrijvers The Kitchen

Andrea Berloff

Ollie Masters

Ming Doyle

Cast The Kitchen

Annabella Sciorra
Bill Camp
Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Melissa McCarthy
Common
E.J. Bonilla
Domhnall Gleeson
James Badge Dale
Wayne Duvall
Jeremy Bobb
Myk Watford
Brian d’Arcy James
Margo Martindale

The Kitchen

Wil jij weten waar The Kitchen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Kitchen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Kitchen informatie

Benieuwd waar The Kitchen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Kitchen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Kitchen al heeft ontvangen.

The Kitchen trailer

Benieuwd of The Kitchen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Kitchen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Kitchen kunt kijken!