https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187307-4e602ce558f41ec529001eebb4f9a431915b31a5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Last days of Gilda (2021)

16
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Last days of Gilda

16
100 minuten 18-11-2021

Filmposter The Last days of Gilda

In een buitenwijk van Rio de Janeiro woont Gilda (Teles): een kleurrijke, onafhankelijke vrouw die dol is op lekker eten en goede seks. Voor haar bekrompen, religieuze buren wordt deze zelfverzekerde, onafhankelijke vrouw die varkens slacht in haar tuin en meer dan één minnaar heeft, steeds meer een doorn in het oog. Die levenshouding wordt niet door iedereen in de buurt op prijs gesteld en er wordt dan heel wat afgeroddeld. Meestal trekt ze zich er niets van aan, maar de situatie wordt anders als ze met Cacilda te maken krijgt. Zij is een aanhanger van de reactionaire, christelijke dominee Isaías, die steeds meer invloed in de wijk lijkt te krijgen. In hun wereld is voor 'Gilda's' geen plek.

Regisseur The Last days of Gilda

Gustavo Pizzi

Schrijvers The Last days of Gilda

Onbekend

Cast The Last days of Gilda

Karine Teles
Júlia Stockler
Antonio Saboia

Filmagenda van The Last days of Gilda

The Last days of Gilda

Wil jij weten waar The Last days of Gilda op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Last days of Gilda draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Last days of Gilda informatie

Benieuwd waar The Last days of Gilda over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Last days of Gilda. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Last days of Gilda al heeft ontvangen.

The Last days of Gilda trailer

Benieuwd of The Last days of Gilda iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Last days of Gilda jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Last days of Gilda kunt kijken!