https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/170069-7f5b3d5c4809a7a1fec47be53b2094cfd16e9d8d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Lawyer (2021)

AL Grof taalgebruik

Bekijk trailer

The Lawyer

AL Grof taalgebruik
97 minuten 11-03-2021

Recensies The Lawyer

Filmposter The Lawyer

Marius is een succesvolle advocaat in Vilnius. Hij raakt via een chatroom geobsedeerd met Ali, een aantrekkelijke Syrische vluchteling in Belgrado. De rijke Marius heeft een bruisend sociaal leven, gevuld met culturele ervaringen. Ondanks alle voorspoed voelt hij een leegte en een groot gemis in zijn leven. Litouwen en Servië liggen niet ver van elkaar, maar kunnen ze hun weg vinden door de kloof die hun uiteenlopende levens van elkaar scheidt? En hoe gaan ze om de obstakels van de fysieke grenzen die tussen hen in staan?

Regisseur The Lawyer

Romas Zabarauskas

Schrijvers The Lawyer

Onbekend

Cast The Lawyer

Darya Ekamasova
Dogac Yildiz
Eimutis Kvosciauskas

Alternatieve titels

The Lawyer (Advokatas)

The Lawyer

The Lawyer

Wil jij weten waar The Lawyer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Lawyer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Lawyer informatie

Benieuwd waar The Lawyer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Lawyer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Lawyer al heeft ontvangen.

The Lawyer trailer

Benieuwd of The Lawyer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Lawyer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Lawyer kunt kijken!