De Lego Film 2


Bekijk trailer

De Lego Film 2

108 minuten Animatie, Actie, Familie 06-02-2019
Metacritic: 65,1
Rotten Tomatoes 85
De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Geregisseerd door

Mike Mitchell

Schrijvers

Phil Lord

Christopher Miller

Matthew Fogel

Bob Kane

Joe Shuster

Jerry Siegel

Bill Fing

Cast

Tiffany Haddish
Chris Pratt
Elizabeth Banks
Will Arnett

Alternatieve titels

De Lego Film 2

The Lego Movie 2: The Second Part

Bioscoopagenda van De Lego Film 2

Helaas draait De Lego Film 2 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 06-02-2019.

De Lego Film 2

Wil jij weten waar De Lego Film 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Lego Film 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Lego Film 2 informatie

Benieuwd waar De Lego Film 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Lego Film 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Lego Film 2 al heeft ontvangen.

De Lego Film 2 trailer

Benieuwd of De Lego Film 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Lego Film 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Lego Film 2 kunt kijken!