The MAGIC of SANTANA

The MAGIC of SANTANA

10-07-2020

Recensies The MAGIC of SANTANA

The MAGIC of SANTANA is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium. Alle muzikanten hebben een passie voor de muziek van Santana. Het magische repertoire is omvangrijk. Verwacht klassiekers en materiaal dat Santana al lang niet heeft gespeeld. The MAGIC of SANTANA is in 2010 opgericht door gitarist Gerd Schlüter. Kort na de eerste shows kreeg de band de kans om de leden van Santana persoonlijk te ontmoeten. Het was voor hen een droom die uitkwam. De muzikanten zijn onder de indruk en in 2011 besluit de voormalige zanger van Santana, Alex Ligertwood, tot de band toe te treden. In 2012 volgt het volgende magische moment. Na jaren is er een weerzien tussen Alex Ligertwood en Grammy winnaar Tony Lindsay. Zij kenden elkaar nog van de opnames van Santana’s album “Milagro”, waar ze samen op te horen zijn. Alex en Tony zijn niet alleen special guests, maar inmiddels ook goede vrienden van de band. Kortom, ervaar de magie! Tickets € 25,-

Regisseur The MAGIC of SANTANA

Onbekend

Schrijvers The MAGIC of SANTANA

Onbekend

Cast The MAGIC of SANTANA

Onbekend

Bioscoopagenda van The MAGIC of SANTANA

Helaas draait The MAGIC of SANTANA niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-07-2020.

The MAGIC of SANTANA

Wil jij weten waar The MAGIC of SANTANA op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The MAGIC of SANTANA draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The MAGIC of SANTANA informatie

Benieuwd waar The MAGIC of SANTANA over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The MAGIC of SANTANA. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The MAGIC of SANTANA al heeft ontvangen.

The MAGIC of SANTANA trailer

Benieuwd of The MAGIC of SANTANA iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The MAGIC of SANTANA jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The MAGIC of SANTANA kunt kijken!