The Maiden (2016)

The Maiden

9 minuten 2016

Filmposter The Maiden

Lucy, een makelaar, is vastbesloten haar commissie te verdienen en gaat aan de slag om een vervallen, moeilijk te verkopen landhuis toonbaar te maken voor een potentiële koper. Er is echter iets vreemds aan de hand en al snel zal Lucy er op de harde manier achter komen dat het kwaad een geheugen heeft en dat iedereen die een overtreding begaat daarvoor de prijs moet betalen.
Filmposter Filmposter The Maiden

Regisseur The Maiden

Onbekend

Schrijvers The Maiden

Onbekend

Cast The Maiden

Onbekend

The Maiden

Wil jij weten waar The Maiden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Maiden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Maiden informatie

Benieuwd waar The Maiden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Maiden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Maiden al heeft ontvangen.

The Maiden trailer

Benieuwd of The Maiden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Maiden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Maiden kunt kijken!