https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/178372-358eb85de52329cf60e4833931a6411c355e6ac5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Man Who Sold His Skin (2021)

12 Geweld Grof taalgebruik
Sam Ali wordt van zijn grote liefde gescheiden omdat hij Syrië moet ontvluchten. Hoe? Door een levend kunstwerk voor de Belgische kunstenaar Jeffrey Godefroi te worden. Zijn lichaam wordt miljoenen waard op de kunstmarkt.

The Man Who Sold His Skin

12 Geweld Grof taalgebruik
104 minuten 14-10-2021

Recensies The Man Who Sold His Skin

MovieMeter: 3,5

Filmposter The Man Who Sold His Skin

Sam Ali wordt van zijn grote liefde gescheiden omdat hij Syrië moet ontvluchten. Hoe? Door een levend kunstwerk voor de Belgische kunstenaar Jeffrey Godefroi te worden. Zijn lichaam wordt miljoenen waard op de kunstmarkt.

The Man Who Sold His Skin is de nieuwe film van de Tunesische filmmaker Kaouther Ben Hania (Beauty and The Dogs). De film wordt gedragen door Yahya Mahayni als Sam die zich laat inpalmen door een verraderlijke Monica Bellucci als PA van kunstenaar Godefroi (Koen De Bouw). 'Een prachtig, origineel verhaal over waardigheid, liefde en de ware aard van vrijheid’ (Movies that Matter). Sam Ali wordt van zijn grote liefde gescheiden en ontvlucht Syrië. Hij ontmoet de beroemde en provocerende kunstenaar Jeffrey Godefroi, die van ongebruikelijke objecten waardevolle kunst maakt. Hij biedt Sam de mogelijkheid naar Europa te kunnen reizen door zijn rug beschikbaar te stellen. Sam groeit uit tot een levend kunstwerk dat miljoenen waard is op de kunstmarkt. De vrijheid die hij dacht te vinden, blijkt schijn. Kan hij aan zijn eigen lichaam ontsnappen? The Man Who Sold His Skin werd genomineerd voor Beste Buitenlandse Film bij de Oscars en was de openingsfilm van het Movies that Matter Festival. Mahayni won op het filmfestival van Venetië de award voor Beste Acteur in het Orizzonti programma. De film is los geïnspireerd op een origineel kunstwerk van Wim Delvoye.

Bekijk het aanbod van The Man Who Sold His Skin

Regisseur The Man Who Sold His Skin

Kaouther Ben Hania

Schrijvers The Man Who Sold His Skin

Onbekend

Cast The Man Who Sold His Skin

Monica Bellucci
Koen de Bouw
Husam Chadat
Rupert Wynne-James
Yahya Mahayni

The Man Who Sold His Skin

Wil jij weten waar The Man Who Sold His Skin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Man Who Sold His Skin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Man Who Sold His Skin informatie

Benieuwd waar The Man Who Sold His Skin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Man Who Sold His Skin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Man Who Sold His Skin al heeft ontvangen.

The Man Who Sold His Skin trailer

Benieuwd of The Man Who Sold His Skin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Man Who Sold His Skin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Man Who Sold His Skin kunt kijken!