https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205254-11799933231daa7ea225687db63c5f979e802bb4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Menu (2022)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

The Menu

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
107 minuten 24-11-2022

Filmposter The Menu

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

Een koppel, Margot (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult), reizen naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. Daar heeft de teruggetrokken, wereldberoemde chef-kok Julian Slowik (Ralph Fiennes) een uitgebreid tasting menu bereid voor speciaal geselecteerde gasten. Naast het stel zijn drie jonge, al ladderzatte tech-bros, Bryce (Rob Yang), Soren (Arturo Castro) en Dave (Mark St. Cyr), een ouder rijk echtpaar en terugkerende klanten, Anne en Richard (Judith Light en Reed Birney), gerenommeerde restaurantcriticus Lillian Bloom (Janet McTeer) en haar tijdschriftredacteur Ted (Paul Adelstein), en een beroemde filmster van middelbare leeftijd (John Leguizamo) met zijn assistent Felicity (Aimee Carrero) aanwezig in het restaurant. Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van generaal Elsa (Hong Chau), wordt de avond alsmaar spannender door geheimen van de gasten die aan de oppervlakte komen en onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds meer duidelijk dat het uitgebreide menu van Slowiks is ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen.

Regisseur The Menu

Mark Mylod

Schrijvers The Menu

Onbekend

Cast The Menu

Ralph Fiennes
Anya Taylor-Joy
Nicholas Hoult

Filmagenda van The Menu

The Menu

Wil jij weten waar The Menu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Menu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Menu informatie

Benieuwd waar The Menu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Menu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Menu al heeft ontvangen.

The Menu trailer

Benieuwd of The Menu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Menu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Menu kunt kijken!