The Midnight Sky

12 Angst Grof taalgebruik
2020

Filmposter The Midnight Sky

De wetenschapper Augustine bevindt zich alleen op de Noordpool. Hij poogt in contact te komen met een ruimteschip dat terug op weg is naar de aarde. De bemanningsleden, waaronder de jonge Sully, zijn namelijk op weg naar een planeet die de gevolgen draagt van een globale ramp.

Bekijk het aanbod van The Midnight Sky

Filmposter Filmposter The Midnight Sky

Regisseur The Midnight Sky

George Clooney

Schrijvers The Midnight Sky

Onbekend

Cast The Midnight Sky

Kyle Chandler
Felicity Jones
George Clooney

Filmagenda van The Midnight Sky

The Midnight Sky

Wil jij weten waar The Midnight Sky op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Midnight Sky draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Midnight Sky informatie

Benieuwd waar The Midnight Sky over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Midnight Sky. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Midnight Sky al heeft ontvangen.

The Midnight Sky trailer

Benieuwd of The Midnight Sky iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Midnight Sky jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Midnight Sky kunt kijken!