The Mirror

The Mirror

88 minuten Horror 2013
MovieMeter: 2,33
Drie huisgenoten kopen een spiegel op eBay om de 'paranormale prijs' van een miljoen dollar te winnen, aangeboden door de James Randi Foundation. Het is naar verluidt een spookspiegel maar de huisgenoten hechten meer waarde aan hun wens de prijs te winnen. Ze hangen camera's op in de hoop vreemde gebeurtenissen vast te leggen.

Geregisseerd door

Edward Boase

Schrijvers

Edward Boase

Keidrych Wasley

Cast

Jemma Dallender
Joshua Dickinson
Nate Fallows
Abby Ford

Bioscoopagenda van The Mirror

Helaas draait The Mirror niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2013.

The Mirror

Wil jij weten waar The Mirror op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Mirror draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Mirror informatie

Benieuwd waar The Mirror over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Mirror. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Mirror al heeft ontvangen.

The Mirror trailer

Benieuwd of The Mirror iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Mirror jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Mirror kunt kijken!