THE MISSION (1986)

12 Geweld

THE MISSION

12 Geweld
125 minuten Avontuur, Drama, Oorlog, Misdaad, Natuur, Historisch 1986

Recensies THE MISSION

MovieMeter: 3,38
Metacritic: 55,1
Rotten Tomatoes 64

Filmposter THE MISSION

Slavenhandelaar Mendoza (Robert de Niro) besluit zijn leven te beteren en sluit zich aan in de missie van de Spaanse Jezuïet Gabriel (Jeremy Irons). Dan wordt de kolonie verkocht aan de Portugezen die de hele bevolking als slaven beschouwen. Mendoza breekt zijn gelofte en probeert het verzet te organiseren om de Indianen te beschermen.
Filmposter Filmposter THE MISSION

Regisseur THE MISSION

Roland Joffé

Schrijvers THE MISSION

Robert Bolt

Cast THE MISSION

Aidan Quinn
Jeremy Irons
Robert De Niro
Ray McAnally

Filmagenda van THE MISSION

THE MISSION

Wil jij weten waar THE MISSION op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar THE MISSION draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

THE MISSION informatie

Benieuwd waar THE MISSION over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over THE MISSION. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies THE MISSION al heeft ontvangen.

THE MISSION trailer

Benieuwd of THE MISSION iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de THE MISSION jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij THE MISSION kunt kijken!