The Negro Soldier (1944)

The Negro Soldier

43 minuten 1944

Recensies The Negro Soldier

MovieMeter: 3

Filmposter The Negro Soldier

Een Afro Amerikaanse predikant vertelt zijn gemeente over de rol van negers in het Amerikaanse leger in oorlogen tegen de Britten, de Spanjaarden en de Duitsers. Hij benadrukt de verkregen vrijheid in ruil voor hun inzet in het leger en illustreert zijn verhaal met voorbeelden van beroemde negers. Het tweede deel van deze documentaire toont de training van troepen als voorbereiding op hun inzet in de Tweede Wereldoorlog. Deze beelden worden ondersteund door een moeder die een brief van haar zoon voorleest. De film eindigt met een opbeurend beeld van de heldhaftige daden van zwarte troepen in de huidige oorlog.

Bekijk het aanbod van The Negro Soldier

Filmposter Filmposter The Negro Soldier

Regisseur The Negro Soldier

Onbekend

Schrijvers The Negro Soldier

Onbekend

Cast The Negro Soldier

Onbekend

The Negro Soldier

Wil jij weten waar The Negro Soldier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Negro Soldier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Negro Soldier informatie

Benieuwd waar The Negro Soldier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Negro Soldier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Negro Soldier al heeft ontvangen.

The Negro Soldier trailer

Benieuwd of The Negro Soldier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Negro Soldier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Negro Soldier kunt kijken!