https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220393-d0a599fca10a11cab833ee6e496d148c363ae834/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The New Boy (2024)

12
Wanneer een negenjarige Aboriginal-weesjongen in het holst van de nacht aankomt bij een afgelegen klooster, komt hij onder de zorg van een afvallige non.

The New Boy

12
96 minuten 18-07-2024

Filmposter The New Boy

Wanneer een negenjarige Aboriginal-weesjongen in het holst van de nacht aankomt bij een afgelegen klooster, komt hij onder de zorg van een afvallige non.

In het holst van de nacht wordt een naamloze Aboriginal-jongen afgeleverd bij een afgelegen klooster in de Australische outback. Deze opvangplek voor verlaten kinderen wordt geleid door de zorgzame zuster Eileen, die geduldig is met de jongens die onder haar hoede vallen, maar ook vastberaden is in haar missie hen tot het christendom te bekeren. De net gearriveerde New Boy, zoals hij genoemd wordt, spreekt geen Engels en verzet zich tegen de gewoontes en regels van het klooster, maar hij lijkt wel te reageren op de religieuze gebruiken van Eileen. Wanneer er een prachtig gesneden kruisbeeld in het klooster geplaatst wordt, aanschouwt hij deze met de grootste bewondering. De jongen blijkt over buitengewone krachten te beschikken, vergelijkbaar met die van Eileens uitverkoren redder – krachten die zouden kunnen verdwijnen wanneer Eileen niet inziet hoe christelijke en inheemse overtuigingen in harmonie naast elkaar kunnen bestaan.

Bekijk het aanbod van The New Boy

Regisseur The New Boy

Warwick Thornton

Schrijvers The New Boy

Onbekend

Cast The New Boy

Cate Blanchett
Aswan Reid
Deborah Mailman
Wayne Blair

Filmagenda van The New Boy

The New Boy

Wil jij weten waar The New Boy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The New Boy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The New Boy informatie

Benieuwd waar The New Boy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The New Boy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The New Boy al heeft ontvangen.

The New Boy trailer

Benieuwd of The New Boy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The New Boy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The New Boy kunt kijken!