The Nutcracker

The Nutcracker

140 minuten Actie, Avontuur, Historisch 2010
De glansrijke versie van De Notenkraker die The Royal Ballet in een creatie van Peter Wright in 1984 op de planken bracht is de ultieme productie van deze populairste balletklassieker aller tijden. Het is kerstavond en goochelaar Herr Drosselmeyer neemt de jonge Clara mee op een fantastisch avontuur waarin de tijd stil blijft staan: de woonkamer van het gezin verandert in een geweldig slagveld en Clara en Herr Drosselmeyer komen via een magische reis terecht in het Koninkrijk der Snoep. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, tezamen met de fantasierijke decors en de fascinerende dansers van The Royal Ballet - met onder meer een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar Prins - maken deze uitvoering van De Notenkraker tot de ultieme kerstvoorstelling.

Geregisseerd door

Andrey Konchalovskiy

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van The Nutcracker

Helaas draait The Nutcracker niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2010.

The Nutcracker

Wil jij weten waar The Nutcracker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Nutcracker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Nutcracker informatie

Benieuwd waar The Nutcracker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Nutcracker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Nutcracker al heeft ontvangen.

The Nutcracker trailer

Benieuwd of The Nutcracker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Nutcracker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Nutcracker kunt kijken!