The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet

The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet

130 minuten
Zondag 1 december kunt u wederom genieten van de schitterende balletvoorstelling The Nutcracker. Het gaat om een opgenomen versie van de opvoering uit 2016. Voorafgaand trakteren we u graag op een kopje koffie of thee. Deze voorstelling is onderdeel van het Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn. The Nutcracker (Recorded 2016) Deze speciale uitvoering, opgenomen in 2016, vierde de 90e verjaardag van Peter Wright en wordt uitgezonden met nieuwe functies. Clara krijgt een betoverde notenkrakerpop op kerstavond. Terwijl middernacht toeslaat, kruipt ze naar beneden om een ​​magisch avontuur te vinden dat op haar en haar notenkraker wacht. De tovenaar Drosselmeyer transformeert de salon voor een gevecht tussen muizen en speelgoedsoldaatjes. Tijdens het gevecht redt Clara het leven van de notenkraker - dus een magische betovering verbreken die hem van een jongen in een speeltje veranderde - en de muiskoning wordt verslagen. Ter viering veegt Drosselmeyer Clara en de notenkraker af naar het Kingdom of Sweets, waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoeten en deelnemen aan een prachtige weergave van dansen. De volgende ochtend lijken de avonturen van Clara meer te zijn geweest dan alleen een droom. Peter Wright's interpretatie van The Nutcracker is zowel kinderen als volwassenen betoverend sinds de eerste uitvoering door The Royal Ballet in 1984. Lev Ivanov's ballet uit 1892 in combinatie met de luxueuze, iconische partituur van Tchaikovsky worden gepresenteerd in een feestelijke periode met levendige ontwerpen om dit een charmante en magische productie. Losjes gebaseerd op het verhaal van ETA Hoffmann, begint het ballet in het 19e-eeuwse Duitse huis van de Stahlbaums, waar ze een levendig kerstfeest organiseren. De periode-instelling is vastgelegd in weelderige details door de ontwerpen van Julia Trevelyan Oman, waaronder authentieke kerstboomversieringen die op magische wijze tot leven worden gebracht. Wright's choreografie bevat op ingenieuze wijze overlevende fragmenten van het originele materiaal van het ballet, inclusief de sublieme pas de deux voor de Sugar Plum Fairy en haar Prins. Maar door de relatie tussen Clara en de notenkraker te benadrukken, krijgt de productie ook een ontroerende subtekst van eerste liefde. Credits Choreography: Peter Wright naar Lev Ivanov Muziek: Pyotr Il'yich Tchaikovsky Oorspronkelijk scenario: Marius Petipa Zondag 1 december 2019 Aanvang: volgt Prijs: €18,50 euro Klik hier voor het complete seizoensoverzicht. Kaartverkoop Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 28 november is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet

The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet

Wil jij weten waar The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet informatie

Benieuwd waar The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet al heeft ontvangen.

The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet trailer

Benieuwd of The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Nutcracker (Recorded 2016) - Ballet kunt kijken!