The Outsider (2018)

The Outsider

86 minuten 2018

Recensies The Outsider

MovieMeter: 2,83
Rotten Tomatoes 50

Filmposter The Outsider

Jing Phang is een spoorwegarbeider die op zoek is naar een beter leven. Hij komt in contact met een groep politici en zij maken hem het leven zuur. Terwijl maarschalk Walker de controle over zijn stad probeert te krijgen, slaat het noodlot toe en wordt hij gedwongen te kiezen tussen gerechtigheid en zijn familie.
Filmposter Filmposter The Outsider

Regisseur The Outsider

Timothy Woodward Jr.

Schrijvers The Outsider

Sean Ryan

Cast The Outsider

Sean Patrick Flanery
Jon Foo
Kaiwi Lyman
Trace Adkins

Filmagenda van The Outsider

The Outsider

Wil jij weten waar The Outsider op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Outsider draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Outsider informatie

Benieuwd waar The Outsider over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Outsider. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Outsider al heeft ontvangen.

The Outsider trailer

Benieuwd of The Outsider iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Outsider jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Outsider kunt kijken!