https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135949-d2bb0ee9fa5fd0569f5901a85683b0e67379847d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Painted Bird (2020)

Geweld Grof taalgebruik
Tijdens de Tweede Wereldoorlog verblijft een joodse jongen bij zijn pleegmoeder in Oost-Europa. Als zij komt te overlijden, moet hij het alleen zien te redden.

The Painted Bird

Geweld Grof taalgebruik
169 minuten 15-10-2020

Recensies The Painted Bird

Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter The Painted Bird

Tijdens de Tweede Wereldoorlog verblijft een joodse jongen bij zijn pleegmoeder in Oost-Europa. Als zij komt te overlijden, moet hij het alleen zien te redden.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog verblijft een joodse jongen bij zijn pleegmoeder in Oost-Europa. Als zij komt te overlijden, moet hij het alleen zien te redden. Geteisterd door honger en kou trekt het kind mishandeld en weggejaagd door de primitieve bevolking van dorp tot dorp. Ondertussen is hij getuige van het angstaanjagende geweld van de brute Russische en Duitse soldaten. Tegen het einde van de oorlog hebben de zware jaren hun sporen op de jongen achtergelaten en is hij voorgoed veranderd. Naar de geprezen bestseller van Jerzy Kosiński.

Regisseur The Painted Bird

Václav Marhoul

Schrijvers The Painted Bird

Václav Marhoul

Jerzy Kosinski

Cast The Painted Bird

Harvey Keitel
Barry Pepper
Stellan Skarsgård
Udo Kier
Julian Sands
Petr Kotlár

Filmagenda van The Painted Bird

The Painted Bird

Wil jij weten waar The Painted Bird op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Painted Bird draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Painted Bird informatie

Benieuwd waar The Painted Bird over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Painted Bird. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Painted Bird al heeft ontvangen.

The Painted Bird trailer

Benieuwd of The Painted Bird iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Painted Bird jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Painted Bird kunt kijken!