The Peanut Butter Falcon


Bekijk trailer

The Peanut Butter Falcon

93 minuten Avontuur 19-12-2019
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 95
De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

Geregisseerd door

Mike Schwartz

Michael Schwartz

Tyler Nilson

Schrijvers

Michael Schwartz

Tyler Nilson

Cast

Dakota Johnson
John Hawkes
Shia Labeouf
Zack Gottsagen

Bioscoopagenda van The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon draait nog niet in de bioscoop. De film gaat in premiere op 19-12-2019.

The Peanut Butter Falcon

Wil jij weten waar The Peanut Butter Falcon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Peanut Butter Falcon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Peanut Butter Falcon informatie

Benieuwd waar The Peanut Butter Falcon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Peanut Butter Falcon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Peanut Butter Falcon al heeft ontvangen.

The Peanut Butter Falcon trailer

Benieuwd of The Peanut Butter Falcon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Peanut Butter Falcon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Peanut Butter Falcon kunt kijken!