The People Under the Stairs (1990)

The People Under the Stairs

102 minuten Horror, Komedie, Mysterie, Thriller 1990

Recensies The People Under the Stairs

Metacritic: 57,1
MovieMeter: 3,04
Rotten Tomatoes 62

Filmposter The People Under the Stairs

Een jongetje helpt de vriend van zijn zus bij de inbraak in het huis van de huurbaas die de boel oplicht. Maar dit huis blijkt een kruising te zijn tussen het huis van The Adams Family en Fort Knox: ze kunnen er wel in, maar ze kunnen er met geen mogelijkheid meer uit. Dan komen de bewoners thuis. Met geen kans op ontsnapping komt het jongetje erachter dat de bewoners er wel hele vreemde gewoontes op na houden en dat er nog meer gevangenen zijn, namelijk in de kelder.
Filmposter Filmposter The People Under the Stairs

Regisseur The People Under the Stairs

Wes Craven

Schrijvers The People Under the Stairs

Wes Craven

Cast The People Under the Stairs

Everett McGill
Wendy Robie
A.J. Langer
Brandon Quintin Adams

Filmagenda van The People Under the Stairs

The People Under the Stairs

Wil jij weten waar The People Under the Stairs op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The People Under the Stairs draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The People Under the Stairs informatie

Benieuwd waar The People Under the Stairs over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The People Under the Stairs. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The People Under the Stairs al heeft ontvangen.

The People Under the Stairs trailer

Benieuwd of The People Under the Stairs iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The People Under the Stairs jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The People Under the Stairs kunt kijken!