https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205107-1dfd6330fb265dbc738e6a6f8ec7a056cb92323e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Plane (2023)

16
Tijdens een hevige storm moet piloot Brodie een noodlanding maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken hij en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied.

Plane

16
108 minuten 02-02-2023

Filmposter Plane

Tijdens een hevige storm moet piloot Brodie een noodlanding maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken hij en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied.

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Bekijk het aanbod van Plane

Plane Plane Plane Plane Plane
Filmposter Filmposter Plane

Regisseur Plane

Jean-François Richet

Schrijvers Plane

Onbekend

Cast Plane

Gerard Butler
Mike Colter
Kelly Gale
Yoson An
Tony Goldwyn
Daniella Pineda
Remi Adeleke
Haleigh Hekking
Paul Ben-Victor
Quinn McPherson

Plane

Wil jij weten waar Plane op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Plane draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Plane informatie

Benieuwd waar Plane over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Plane. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Plane al heeft ontvangen.

Plane trailer

Benieuwd of Plane iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Plane jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Plane kunt kijken!