The Pool

The Pool

91 minuten 2017
Day, een onzekere en onderbetaalde artistiek directeur, heeft net een reclamespot achter de rug in een verlaten olympisch zwembad. Hij is opgezadeld met het opruimen en leegmaken van het zes meter diepe zwembad. Voordat hij aan het zware werk begint, wil hij nog even genieten van de zon en de chloor. Onbezonnen dommelt hij in op zijn luchtmatras…

Geregisseerd door

Ping Lumpraploeng

Schrijvers

Ping Lumpraploeng

Cast

Theeradej Wongpuapan
Ratnamon Ratchiratham

Bioscoopagenda van The Pool

Helaas draait The Pool niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

The Pool

Wil jij weten waar The Pool op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Pool draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Pool informatie

Benieuwd waar The Pool over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Pool. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Pool al heeft ontvangen.

The Pool trailer

Benieuwd of The Pool iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Pool jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Pool kunt kijken!