The Porter: The Untold Story at Everest (2021)

The Porter: The Untold Story at Everest

55 minuten 29-11-2021
Een jonge Amerikaan sluit zich aan bij een groep porters: Nepalese arbeiders die de bepakking van rijke Westerse klimmers de Mount Everest op dragen. Voor lokale bewoners lijkt Nathaniel Menninger de zoveelste toerist die de trekking naar het Everest Base Camp in Nepal wil maken, maar niets is minder waar. Niet in de laatste plaats omdat zijn Nepalees vrijwel vloeiend is. Bovendien wil hij juist de achterkant van de bijna onmenselijke trekking-industrie laten zien. Dat houdt in dat hij op een elfdaagse trek tussen de andere dragers op de grond slaapt, zich dagenlang niet doucht en net als zijn collega's tientallen kilo's op zijn voorhoofd draagt, met behulp van de kenmerkende namlo-band. Het levert een ontluisterende documentaire op over de arbeidsomstandigheden van dragers bij de trektochten in Nepal.

Regisseur The Porter: The Untold Story at Everest

Onbekend

Schrijvers The Porter: The Untold Story at Everest

Onbekend

Cast The Porter: The Untold Story at Everest

Onbekend

Filmagenda van The Porter: The Untold Story at Everest

The Porter: The Untold Story at Everest

Wil jij weten waar The Porter: The Untold Story at Everest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Porter: The Untold Story at Everest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Porter: The Untold Story at Everest informatie

Benieuwd waar The Porter: The Untold Story at Everest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Porter: The Untold Story at Everest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Porter: The Untold Story at Everest al heeft ontvangen.

The Porter: The Untold Story at Everest trailer

Benieuwd of The Porter: The Untold Story at Everest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Porter: The Untold Story at Everest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Porter: The Untold Story at Everest kunt kijken!