https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/172626-657daa7956b11ddaca3ef1d45ddbfd3df41a8be2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Quest for Tonewood (2021)

AL
The Quest for Tonewood is een avontuurlijke zoektocht in de wereld van de klassieke muziek.

The Quest for Tonewood

AL
83 minuten 16-09-2021

Filmposter The Quest for Tonewood

The Quest for Tonewood is een avontuurlijke zoektocht in de wereld van de klassieke muziek.

In de bossen van de Balkan zou je esdoorns kunnen vinden die hun gewicht in goud waard zijn. Van dit magische hout zou je een muziekinstrument van onschatbare waarde kunnen maken: een viool zo prestigieus als een originele Stradivarius. Vioolbouwer Gaspar Borchardt heeft deze missie sinds hij als twintiger door Bosnië fietste en toen de meest perfecte boom vond die hij ooit gezien had. Hij kon het hout destijds niet meenemen, maar is vastbesloten het weer te vinden en er een viool van te maken voor de wereldberoemde violiste Janine Jansen. Gaat het Gaspar lukken die ultieme viool te maken? The Quest for Tonewood is een avontuurlijke zoektocht in de wereld van de klassieke muziek.

Bekijk het aanbod van The Quest for Tonewood

The Quest for Tonewood The Quest for Tonewood The Quest for Tonewood The Quest for Tonewood
Filmposter Filmposter The Quest for Tonewood

Regisseur The Quest for Tonewood

Hans Lukas Hansen

Schrijvers The Quest for Tonewood

Onbekend

Cast The Quest for Tonewood

Janine Jansen

The Quest for Tonewood

Wil jij weten waar The Quest for Tonewood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Quest for Tonewood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Quest for Tonewood informatie

Benieuwd waar The Quest for Tonewood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Quest for Tonewood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Quest for Tonewood al heeft ontvangen.

The Quest for Tonewood trailer

Benieuwd of The Quest for Tonewood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Quest for Tonewood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Quest for Tonewood kunt kijken!