https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162267-470bbbb5aa71b4415ff271a392616bc8c8adcbbb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Racer (2020)

The race is won by the one who suffers the most.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Racer

97 minuten 22-10-2020

Filmposter The Racer

The race is won by the one who suffers the most.

Zomer 1998 – De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. Doping wordt veelvuldig, maar in het geheim, toegediend gedurende deze ‘Tour du Dopage’. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘Domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol – tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de finish komt – en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen – al is het maar één keer voor het einde van zijn carrière.
The Racer The Racer The Racer
Filmposter Filmposter The Racer

Regisseur The Racer

Kieron J. Walsh

Schrijvers The Racer

Onbekend

Cast The Racer

Karel Roden
Iain Glen
Louis Talpe
Matteo Simoni
Tara Lee

Filmagenda van The Racer

The Racer

Wil jij weten waar The Racer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Racer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Racer informatie

Benieuwd waar The Racer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Racer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Racer al heeft ontvangen.

The Racer trailer

Benieuwd of The Racer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Racer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Racer kunt kijken!