The Road (2014)

The Road

96 minuten Drama 2014

Recensies The Road

MovieMeter: 4
Rana en Guy zijn jong en getrouwd en wonen in Beiroet. Op een dag verliest Rana plotseling haar baan. Ze raakt lusteloos en begint lui te worden. Guy besluit dat er iets moet veranderen en ze vertrekken op een reis die leidt naar de bergen. Er volgt een weg van nostalgie en herinneringen, die ze dichter bij elkaar brengt.

Regisseur The Road

Rana Salem

Schrijvers The Road

Rana Salem

Cast The Road

Guy Chartouni
Rana Salem

Filmagenda van The Road

The Road

Wil jij weten waar The Road op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Road draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Road informatie

Benieuwd waar The Road over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Road. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Road al heeft ontvangen.

The Road trailer

Benieuwd of The Road iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Road jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Road kunt kijken!