The Royal Ballet: De Notenkraker (2023)

The Royal Ballet: De Notenkraker

03-10-2023
Beleef met Clara een ontzettend leuke kerstavond die een betoverend avontuur wordt als iedereen in zijn bed ligt. Geniet van de briljante partituur van Tsjaikovski, en zie Clara en haar betoverde Notenkraker vechten tegen de Muizenkoning, en de Suikerboonfee en haar prins bezoeken in het prachtige Snoepgoedkoninkrijk. De zeer geliefde productie van Peter Wright voor The Royal Ballet, met prachtige historische ontwerpen van Julia Trevelyan Oman, blijft trouw aan de sfeer van deze feestelijke balletklassieker, en combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans. Geschatte tijdsduur: 2 uur 45 minuten, inclusief een pauze. Tickets: € 22,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met een hapje) Aanvang: 19.45 uur. Start voorstelling: 20.15 uur.

Regisseur The Royal Ballet: De Notenkraker

Onbekend

Schrijvers The Royal Ballet: De Notenkraker

Onbekend

Cast The Royal Ballet: De Notenkraker

William Bracewell

The Royal Ballet: De Notenkraker

Wil jij weten waar The Royal Ballet: De Notenkraker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Royal Ballet: De Notenkraker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Royal Ballet: De Notenkraker informatie

Benieuwd waar The Royal Ballet: De Notenkraker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Royal Ballet: De Notenkraker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Royal Ballet: De Notenkraker al heeft ontvangen.

The Royal Ballet: De Notenkraker trailer

Benieuwd of The Royal Ballet: De Notenkraker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Royal Ballet: De Notenkraker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Royal Ballet: De Notenkraker kunt kijken!