The Royal Ballet: De Notenkraker (2021)

The Royal Ballet: De Notenkraker

29-11-2021
De Notenkraker is een familiefavoriet tijdens de kerstperiode en een van de heerlijkste manieren om de betovering van ballet te ontdekken. Het verhaal van Clara, een meisje dat op kerstavond een magisch avontuur beleeft, wordt begeleid door sprankelende muziek en zelfs dansende snoepjes! Geniet van het volledige gezelschap van het Royal Ballet in deze geliefde balletklassieker. Het orkest is het Royal Opera House onder leiding van Koen Kessels. Choreografie: Peter Wright naar Lev Ivanov Geschatte tijdsduur: 2 uur 40 minuten, inclusief een pauze. Tickets: € 22,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met een hapje) Aanvang: 19.45 uur. Start voorstelling: 20.15 uur.

Regisseur The Royal Ballet: De Notenkraker

Liam Scarlett

Schrijvers The Royal Ballet: De Notenkraker

Onbekend

Cast The Royal Ballet: De Notenkraker

Francesca Hayward
Lauren Cuthbertson
Federico Bonelli
Alexander Campbell
Gary Avis

Filmagenda van The Royal Ballet: De Notenkraker

The Royal Ballet: De Notenkraker

Wil jij weten waar The Royal Ballet: De Notenkraker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Royal Ballet: De Notenkraker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Royal Ballet: De Notenkraker informatie

Benieuwd waar The Royal Ballet: De Notenkraker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Royal Ballet: De Notenkraker . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Royal Ballet: De Notenkraker al heeft ontvangen.

The Royal Ballet: De Notenkraker trailer

Benieuwd of The Royal Ballet: De Notenkraker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Royal Ballet: De Notenkraker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Royal Ballet: De Notenkraker kunt kijken!