https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135937-090b0b4ebec86e449872065cbce2a05976de2074/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Secret (2019)

The Secret

45 minuten Drama, Romantiek 12-09-2019

Recensies The Secret

MovieMeter: 3,16

Filmposter The Secret

Coleraine, Noord-Ierland, 1990. Colin Howell is een vooraanstaand lid van de doopsgezinde gemeenschap en een goede vader en echtgenoot. Maar hij begint een affaire met mede gelovige Hazel Buchanan, wat rampzalige gevolgen heeft voor zijn vrouw Lesley en Hazels echtgenoot Trevor. Colin wil niet uit zijn geloofsgemeenschap gezet worden en weigert dus te scheiden, maar hij wil ook Hazel niet verliezen. Wanneer de vader van Lesley sterft, overweegt ze zelfmoord te plegen. En dat brengt Colin op ideeën.

Regisseurs The Secret

Andy Tennant

Nick Murphy

Schrijvers The Secret

Onbekend

Cast The Secret

James Nesbitt
Jason Watkins
Patrick O'Kane
Genevieve O'Reilly
Nina Woods

Filmagenda van The Secret

The Secret

Wil jij weten waar The Secret op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Secret draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Secret informatie

Benieuwd waar The Secret over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Secret. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Secret al heeft ontvangen.

The Secret trailer

Benieuwd of The Secret iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Secret jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Secret kunt kijken!