https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/160960-d724ec4a076659f1545c786ca858957d3d6d90e7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Secrets We Keep (2020)

16 Geweld Grof taalgebruik
A quiet neighborhood. A deadly past.

The Secrets We Keep

16 Geweld Grof taalgebruik
98 minuten 19-11-2020

Filmposter The Secrets We Keep

A quiet neighborhood. A deadly past.

1960. In een Amerikaans stadje hebben Maja (Noomi Rapace) en haar echtgenoot Lewis (Chris Messina) vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog een fijn gezinsleven opgebouwd. Op een dag hoort Maja in de supermarkt een nieuwe buurman (Joel Kinnaman) een voor haar bekend deuntje fluiten, dat haar herinnert aan de Duitse SS commandant uit de meest traumatische nacht van haar leven. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens de nacht waarbij Maja en haar zusje verkracht en voor dood achtergelaten werden. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren en verbergt hem geboeid in de kelder van hun huis. Daar staat ze erop dat Lewis haar helpt de man te ondervragen. Die zweert dat ze de verkeerde persoon voor zich heeft, hij heeft de hele oorlog in Zwitserland doorgebracht. In de opeenvolgende dagen moet Lewis met afgrijzen toekijken hoe Maja haar gevangene mishandelt en enkel aanbiedt hem vrij te laten wanneer hij zijn misdaden bekent. Inmiddels doet de politie grondig buurtonderzoek naar de verdwijning en proberen Maja en Lewis zich zo onopvallend mogelijk te gedragen. Ze gaan steeds verder om de waarheid boven tafel te krijgen, maar heeft Maja het bij het juiste eind, of zijn haar herinneringen door het trauma vertekend en begaat ze een vreselijke vergissing?

Bekijk het aanbod van The Secrets We Keep

Regisseur The Secrets We Keep

Yuval Adler

Schrijvers The Secrets We Keep

Ryan Covington

Cast The Secrets We Keep

Amy Seimetz
Chris Messina
Noomi Rapace
Joel Kinnaman
Joel Kinneman

The Secrets We Keep

Wil jij weten waar The Secrets We Keep op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Secrets We Keep draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Secrets We Keep informatie

Benieuwd waar The Secrets We Keep over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Secrets We Keep. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Secrets We Keep al heeft ontvangen.

The Secrets We Keep trailer

Benieuwd of The Secrets We Keep iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Secrets We Keep jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Secrets We Keep kunt kijken!