The Shining

The Shining

273 minuten Drama, Horror, Thriller, Fantasie 1997
MovieMeter: 3,27
Jack Torrance en zijn gezin nemen hun intrek in het gigantische maar afgelegen en leegstaande Overlook Hotel. Eventjes weg van de bewoonde wereld. Weg van het alcoholisme dat Jacks carrière als schrijver dwarsboomt. Weg van de gewelddadige uitbarstingen die Jacks verleden teisteren. Maar zijn zoontje weet wel beter. Want de helderziende Danny beseft dat de boze geesten die door het hotel waren het op zijn speciale gave - de shining - gemunt hebben.

Geregisseerd door

Mick Garris

Schrijvers

Onbekend

Cast

Courtland Mead
Rebecca De Mornay
Steven Weber
Wil Horneff

Bioscoopagenda van The Shining

Helaas draait The Shining niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1997.

The Shining

Wil jij weten waar The Shining op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Shining draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Shining informatie

Benieuwd waar The Shining over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Shining. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Shining al heeft ontvangen.

The Shining trailer

Benieuwd of The Shining iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Shining jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Shining kunt kijken!