The Shining (1996)

The Shining

273 minuten Drama, Horror, Thriller, Fantasie 1996

Recensies The Shining

MovieMeter: 3,27

Filmposter The Shining

Jack Torrance en zijn gezin nemen hun intrek in het gigantische maar afgelegen en leegstaande Overlook Hotel. Eventjes weg van de bewoonde wereld. Weg van het alcoholisme dat Jacks carrière als schrijver dwarsboomt. Weg van de gewelddadige uitbarstingen die Jacks verleden teisteren. Maar zijn zoontje weet wel beter. Want de helderziende Danny beseft dat de boze geesten die door het hotel waren het op zijn speciale gave - de shining - gemunt hebben.
Filmposter Filmposter The Shining

Regisseur The Shining

Mick Garris

Schrijvers The Shining

Onbekend

Cast The Shining

Courtland Mead
Rebecca De Mornay
Steven Weber
Wil Horneff

Filmagenda van The Shining

Filmagenda deze week Deze week Week 29

The Shining draait helaas niet in de bioscoop

The Shining

Wil jij weten waar The Shining op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Shining draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Shining informatie

Benieuwd waar The Shining over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Shining. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Shining al heeft ontvangen.

The Shining trailer

Benieuwd of The Shining iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Shining jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Shining kunt kijken!