The Singing Club - 50+ Bios + Regulier (2021)

The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

20-01-2021
Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Regisseur The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

Peter Cattaneo

Schrijvers The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

Onbekend

Cast The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

Kristin Scott Thomas
Sharon Horgan

Filmagenda van The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

The Singing Club - 50+ Bios + Regulier

Wil jij weten waar The Singing Club - 50+ Bios + Regulier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Singing Club - 50+ Bios + Regulier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Singing Club - 50+ Bios + Regulier informatie

Benieuwd waar The Singing Club - 50+ Bios + Regulier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Singing Club - 50+ Bios + Regulier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Singing Club - 50+ Bios + Regulier al heeft ontvangen.

The Singing Club - 50+ Bios + Regulier trailer

Benieuwd of The Singing Club - 50+ Bios + Regulier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Singing Club - 50+ Bios + Regulier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Singing Club - 50+ Bios + Regulier kunt kijken!