The Singing Club - Filmhuis Lisse (2024)

The Singing Club - Filmhuis Lisse

18-06-2024
Deze film wordt 2 keer vertoond, om 18.30 en om 20.30 uur, voor 30 bezoekers per keer. Om iedereen meer kans te geven om te komen vragen wij u om maximaal 2 tickets te kopen. U kunt enkel kaarten kopen via deze website (let op: de Filmhuis-films staan onder "Theater") Wij raden u aan eerst in te loggen (zie knop rechtsboven in uw scherm). Logt u voor de eerste keer in dan maakt u uw account aan (uw gegevens zijn ook nodig voor de GGD bij een eventueel contactonderzoek). Bent u ingelogd dan gaat u terug naar de voorstelling en koopt u het aantal kaarten voor film. * Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen “De vrouwen van uitgezonden militairen verdrijven angst en verveling door samen te zingen, in een even lieve als conventionele feelgoodkomedie.” (Filmkrant) “Ondanks de in het oog springende verschillen lijken de vrouwen toch te veel op elkaar: ze zijn ieder op hun eigen manier gesloten types, die een muur om zich heen hebben opgetrokken.” (NRC)

Regisseur The Singing Club - Filmhuis Lisse

Peter Cattaneo

Schrijvers The Singing Club - Filmhuis Lisse

Onbekend

Cast The Singing Club - Filmhuis Lisse

Amy James-Kelly
Emma Lowndes
Kristin Scott
Thomas Sharon Horgan

Filmagenda van The Singing Club - Filmhuis Lisse

The Singing Club - Filmhuis Lisse

Wil jij weten waar The Singing Club - Filmhuis Lisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Singing Club - Filmhuis Lisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Singing Club - Filmhuis Lisse informatie

Benieuwd waar The Singing Club - Filmhuis Lisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Singing Club - Filmhuis Lisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Singing Club - Filmhuis Lisse al heeft ontvangen.

The Singing Club - Filmhuis Lisse trailer

Benieuwd of The Singing Club - Filmhuis Lisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Singing Club - Filmhuis Lisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Singing Club - Filmhuis Lisse kunt kijken!