https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111264-6632da524b60c9cd1d7c59386eb3222486563f65/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Square (2017)

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
THE SQUARE - de briljante winnaar van de Gouden Palm 2018!

The Square

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
140 minuten Drama, Komedie 09-11-2017

Recensies The Square

Metacritic: 73,1
MovieMeter: 3,45
Rotten Tomatoes 85

Filmposter The Square

THE SQUARE - de briljante winnaar van de Gouden Palm 2018!

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Regisseur The Square

Ruben Östlund

Schrijvers The Square

Ruben Östlund

Cast The Square

Elisabeth Moss
Dominic West
Claes Bang
Terry Notary

Alternatieve titels

The Square

Square, The

Filmagenda van The Square

The Square

Wil jij weten waar The Square op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Square draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Square informatie

Benieuwd waar The Square over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Square. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Square al heeft ontvangen.

The Square trailer

Benieuwd of The Square iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Square jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Square kunt kijken!