https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220909-30bcd3fb35706b30b87dab61d035f22c164895d1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Straight Story, the (2024)

6 Angst
De klassieker van David Lynch die hoofdrolspeler Richard Farnsworth op 80-jarige leeftijd een Oscarnominatie opleverde, nu in 4K gerestaureerd vanwege het 25-jarig jubileum.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Straight Story, the

6 Angst
113 minuten Drama, Roadmovie, Biografisch 27-06-2024

Recensies Straight Story, the

MovieMeter: 3,79
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 96

Filmposter Straight Story, the

De klassieker van David Lynch die hoofdrolspeler Richard Farnsworth op 80-jarige leeftijd een Oscarnominatie opleverde, nu in 4K gerestaureerd vanwege het 25-jarig jubileum.

De klassieker van David Lynch die hoofdrolspeler Richard Farnsworth op 80-jarige leeftijd een Oscarnominatie opleverde, nu in 4K gerestaureerd vanwege het 25-jarig jubileum. The Straight Story is gebaseerd op het ware verhaal van Alvin Straight. Als de bejaarde man in 1994 hoort dat zijn broer – die hij lang niet heeft gesproken – een beroerte heeft gehad, besluit hij hem op te zoeken in de hoop op een verzoening. Het verhaal krijgt een eigenaardige wending als de nukkige Alvin - die te slechtziend is om auto te rijden - besluit om de ruim 500 kilometer van Iowa naar Wisconsin af te leggen op zijn elektrische grasmaaier. De film vertelt het verhaal van de zes weken durende reis waarop Alvin bijzondere ontmoetingen heeft met lokale bewoners met hun eigen verhalen.

Regisseur Straight Story, the

David Lynch

Schrijvers Straight Story, the

John Roach

Mary Sweeney

Cast Straight Story, the

Everett McGill
Richard Farnsworth
Sissy Spacek
Jane Galloway Heitz
Joseph A. Carpenter
Donald Wiegert
Harry Dean Stanton

Alternatieve titels

Straight Story, the

The Straight Story (25th Anniversary)

Filmagenda van Straight Story, the

Straight Story, the

Wil jij weten waar Straight Story, the op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Straight Story, the draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Straight Story, the informatie

Benieuwd waar Straight Story, the over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Straight Story, the. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Straight Story, the al heeft ontvangen.

Straight Story, the trailer

Benieuwd of Straight Story, the iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Straight Story, the jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Straight Story, the kunt kijken!