The Strange Sound of Happiness

The Strange Sound of Happiness

90 minuten 2018
Na een aantal jaren gezworven te hebben, keert Diego Pascal Panarello terug naar zijn geboorte-eiland Sicilië. Zijn droom om muzikant te worden is niet uitgekomen. Hij heeft geen baan en geen plannen voor de toekomst, maar hij is gefascineerd door het hypnotiserende geluid van de mondharp, een instrument dat Ennio Morricone gebruikte in zijn soundtracks voor de spaghettiwesterns van Sergio Leone. Vastbesloten om de oorsprong van dit instrument te ontdekken, reist hij naar de ijzige vlaktes van Yakutia in Siberië.

Geregisseerd door

Diego Pascal Panarello

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van The Strange Sound of Happiness

Helaas draait The Strange Sound of Happiness niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

The Strange Sound of Happiness

Wil jij weten waar The Strange Sound of Happiness op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Strange Sound of Happiness draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Strange Sound of Happiness informatie

Benieuwd waar The Strange Sound of Happiness over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Strange Sound of Happiness. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Strange Sound of Happiness al heeft ontvangen.

The Strange Sound of Happiness trailer

Benieuwd of The Strange Sound of Happiness iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Strange Sound of Happiness jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Strange Sound of Happiness kunt kijken!