The Thing

The Thing

109 minuten Horror, Mysterie, Science fiction 1982
Metacritic: 57,1
MovieMeter: 3,81
Rotten Tomatoes 84
Een Amerikaans onderzoek op Antarctica wordt verstoord doordat er door een langsvliegende Noor op een husky wordt geschoten. De hond wordt bij de andere in de kooi neergelegd, maar 's nachts muteert de hond en vermoordt alle andere honden. Het onderzoeksteam komt er achter dat er een buitenaards wezen is dat lichamen kan overnemen, maar wie heeft hij overgenomen?

Geregisseerd door

John Carpenter

Schrijvers

Bill Lancaster

John W. Campbell Jr.

Cast

Kurt Russell
David Clennon
Wilford Brimley
T.K. Carter

Bioscoopagenda van The Thing

Helaas draait The Thing niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1982.

The Thing

Wil jij weten waar The Thing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Thing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Thing informatie

Benieuwd waar The Thing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Thing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Thing al heeft ontvangen.

The Thing trailer

Benieuwd of The Thing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Thing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Thing kunt kijken!