The True Cost (2014)

The True Cost

92 minuten Drama, Documentaire, Nieuws 2014

Recensies The True Cost

Metacritic: 46,1
MovieMeter: 2,71
Rotten Tomatoes 63

Filmposter The True Cost

Dit is een verhaal over kleding. Het gaat over de kleren die we dragen, de mensen die ze maken en de impact die de industrie heeft op onze wereld. De prijs van kleding is sedert tientallen jaren afgenomen, terwijl de mensheid en de belasting van het milieu drastisch zijn gegroeid. Deze documentaire trekt het gordijn open dat een ongezien deel van de wereld verbergt en vraagt ons om te overwegen wie nu echt de prijs betaalt voor onze kleding. Gefilmd in landen over de hele wereld, van luxueuze plaatsen tot de donkerste sloppenwijken, en met interviews met toonaangevende beïnvloeders waaronder Stella McCartney, Livia Firth en Vandana Shiva. “The True Cost” is een project dat ons uitnodigt op een verhelderende reis rond de wereld en een blik werpt op het leven van de vele mensen en plaatsen achter onze kleren.
Filmposter Filmposter The True Cost

Regisseur The True Cost

Andrew Morgan

Schrijvers The True Cost

Andrew Morgan

Cast The True Cost

Vandana Shiva
Orsola De Castro
Stella McCartney
Livia Giuggioli
Tim Kasser

Filmagenda van The True Cost

The True Cost

Wil jij weten waar The True Cost op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The True Cost draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The True Cost informatie

Benieuwd waar The True Cost over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The True Cost. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The True Cost al heeft ontvangen.

The True Cost trailer

Benieuwd of The True Cost iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The True Cost jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The True Cost kunt kijken!